AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

SHIKOJENI TRAILERIN E FILMIT MË TË RI TË THE ROCK (VIDEO)

0 206

Ka dalur traileri zyrtar i filmit të zhanrit komedi-aksion “Baywatch”, e që ështe një ribërje e serialit të famshëm të viteve të 90-tave.

Aktori më i paguar aktual në Hollywood, Dwayne Johnson i njohur si The Rock luan përkrah aktorit tjetër të mirënjohur, Zac Efron, dhe bukuroshes Priyanka Chopra.

The Rock e luan rolin e Mitch Buchannon, një lideri të një grupi kujdestarësh plazhi i cili bashkë me personazhin e Efronit e luftojnë krimin që zhvillohet në plazh.

Ky film do të dalë në kinema më 26 maj.

... (several lines of code) ...