AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Zemra qan

0 156

Briret e kraharorit mallin kane burgosur
Ne qeline e zemres sime te mjere.
Me zinxhiret e dhembtes jam e prangosur
Dhe ne heshtje per ty qaj shpesh here.

Per ty po qaj dhe kete nate
Per ty o engjell krahe shkruar,
Per ty po qaj o mbrekulli e shtate
Se malli zemren ma ka copetuar.

... (several lines of code) ...