AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Vemendjen tende dua!

0 139

Vemendjen tende dua;
me mjafton.
Vemendja e te gjitheve,
s’me intereson.
Ndjej afshin e lumturise,
frymen tende ndjej,
qe me perkedhel e trupin,
ma rrenqeth

... (several lines of code) ...