AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

U zbrazen qiejt

0 91

U zbrazën qiejt nga rëndesat
dhe mbetën të pa zë.
As vetëtimë, as bubullimë,
nuk ka ndër qiej më.

U zbrazën qiejt nga rëndesat,
ashtu siç zbrazem unë,
nga gjithë dënesat që janë mbledhur
dhe nuk durojnë më shumë.

... (several lines of code) ...