AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Tri frizura të cilat mund t’i bëni shpejt (video)

0 109

Për ato ditë kur keni qëndruar pak më gjatë në krevat…

Për flokë të gjatë të përshtatshme, e gjithë ajo që ju duhet janë disa furqeta, goma dhe sprej për flokë, transmeton Telegrafi.

Mos krijoni panik, po ju japim tri ide për frizurë “të shpejta” për të cilat nuk keni nevojë të shpenzoni kohë as para dhe japin një pamje të vërtetë.

/AlbaChat/

... (several lines of code) ...