AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Te dua

0 127

Te dua, ndaj vuaj,
te dashuroj,
ndaj per ty shpresoj
sa te jem ne kete jete
malli per ty do me djeg,
derisa te vdes
do te pres me shprese.

... (several lines of code) ...