AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Spitali Medicine me oferta të reja dhe zbritje në shërbime

0 103

15% zbritje për protezën totale të kërdhokullës ose të gjurit dhe 30% zbritje në operimin e hemorroideve me metodën më moderne Miles Gabriel. Këto janë ofertat e fundit të Spitalit Medicine, tani më të njohur për Kosovarët dhe pacientët nga mbarë rajoni, për cilësinë e shërbimeve dhe për çmime konkurruese në treg.

Përmes departamentit të ortopedisë dhe kirurgjisë së përgjithshme, Spitali Medicine, ofron zbritje në operimin e hemorroideve si dhe në protezën totale të gjurit e kërdhokullës përmes metodave më moderne.

“Shërbimet profesionale të këtij lloji tani më janë më lirë në Spitalin Medicine ku edhe aplikojmë metodat më moderne për trajtim të këtyre problemeve. Ftojmë të gjithë të caktojnë terminet dhe të bëhen pjesë e përfituesëve të ofertave tona të volitshme.”- deklarojnë përfaqësues të departamentit të komunikimit në Spitalin Medicine.

Duke qenë se edhe numri i vizitorëve mund të jetë më i madh përgjatë kësaj oferte, nga Spitali Medicine mësohet se janë të gatshëm për të trajtuar të gjitha rastet në mënyrën më profesionale të mundshme.

“Fillimisht, ofertën e bëmë duke parë kërkesën dhe interesimin në ngritje të vizitorëve. Ne kemi kapacitete dhe jemi të përgatitur të ofrojmë këto shërbime për të gjithë, andaj edhe i lusim të gjithë që të caktojnë termin me qëllim që trajtimi me kohë të kushtojë më lirë.”- tregojnë përfaqësues të departamentit të komunikimit në Spitalin Medicine, duke theksuar se shërbimet që ky Spital ofron veçse janë të lira dhe konkurruese me të gjitha spitalet tjera private.

Spitali Medicine, i pari dhe i vetmi me kirurgji të zemrës 24h, staf të specializuar ndërkombëtarë e vendor dhe me teknologji të avancuar për metodat kirurgjikale gjatë dy viteve që po lëmë pas ka zgjeruar shërbimet edhe në fushat tjera të mjekësisë duke qenë kështu më afër të gjithë vizitorëve dhe duke mundësuar trajtimin e të gjitha problemeve shëndetësore në mënyrë profesionale dhe në një vend.

... (several lines of code) ...