AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Shtypet nga treni, por shpëton nga lëndimet

0 100

Policia e Shtetit thotë se një njeri i shpëtoi lëndimit pasi është shtypur nga një tren mallrash, sepse e kishte zënë gjumi në mes të hekurudhës në një qytet në New York.

Troopers thonë se 38-vjeçari Aaron Collins i Stillwater ishte shumë i dehur kur ai shkoi për të fjetur natën e mërkurë në Rensselaer qytetin e Qarkut të Schaghticoke.

Troopers thonë se motorët janë ndarë dhe motori i parë u zhvendos përpara për të liruar Collins, i cili ishte pa dëmtime, por ende i dehur.

Ai u dërgua në një spital Albany për tu kontrolluar, transmeton Klan Kosova.

... (several lines of code) ...