AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

ShowGirl aktorja Italiane Elisabetta Canalis super hot me gjirin jasht në vallzimin e debutuesve

0 147

Elisabetta Canalis super hot me gjirin jasht në vallzimin e debutuesve

Sytë ishin të gjithë për të, por ndoshta kjo nuk ishte e mjaftueshme. Dhe kështu ish velina mbeti ne topless gjatë vallzimeve

Miljarderi austriak Richard Lugner ka një zakonë. Në Gran Ballo e debutuesve të Vienës është paraqitur gjithmonë me një mbretëreshë të krahut show biz. E ka bërë me Paris Hilton, Kim Kardashian edhe me Ruby Heartbreaker. Këtë vit Zgjodhi Elisabetta Canalis. “Jam kënaq shum”, ka thënë Ajo. Ndoshta tepër. Aq shumë ishte nxehur saqë, gjatë vallëzimit, ka pasur atë që Amerikanet e quajn “wardrobe failure”. Thënë ndryshe, mbeti ne topless para të gjithëve. «vallzimi nuk është më forta tek unë, por kam bërë më tmirën e mundshme», komentoj Ajo. Më mirë se kështu, ne efektë, është e zorshme të mendohej ./AlbaChat/

01-00288995000005

01-00288995000001

elisabeta 4

Elisabetta 3

Elisabetta Canalis

elizabeta 5

... (several lines of code) ...