AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Sërish protestë para Gjykatës në Colmar për lirimin e Haradinajt (Foto)

0 109

Qytetarët sërish do të protestojnë para Gjykatës në Colmar të Francës për lirimin e Haradinajt

Më datën 18 të këtij muaji në orën 14:00 deri në orën 16:00 qytetarë kosovarë që jetojnë në të gjitha qytetet e Francës do të protestojnë para Gjykatës së Apelit në Colmar të Francës, më pas do të mbahet edhe një marrshë i qetë si shenjë kundërtimi ndaj zvarritjes së procesit ndaj ish-kryeministrt, Ramush Haradinaj dhe kërkesës për lirimin e tij të plotë.

Kryetari i AAK-së dega në Zvicërr, Mentor Mushkolaj, tha për RTV21 se nuk do të ndalen deri në lirimin e plotë të kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj.

Kjo është kërkesa që ka siguruar RTV21 e cila i është i është dorëzuar autoriteteve komunale në Colmar të Francës për mbarvajtjen e protestë.

 

... (several lines of code) ...