AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Rita kompleton ekipin e saj në “The Voice UK”

0 98

Superylli shqiptar, Rita Ora, ka kompletuar listën e atyre që do të jenë pjesë e ekipit të saj në The Voice UK.

Verzioni britanik i spektaklit të talentëve të këndimit ka realizuar javët e para të audicioneve, ku Rita ka zgjedhur më të mirët sipas saj.

Natyrisht konkurrenca për të do të jetë e madhe pasi ballafaqohet dhe me Will.I.Am një njohës i mirë, por Rita po bën më të mirën.

Ja ekipi i shqiptares:

Clark Carmody – 27 vjeç

DTwinz – 23 vjeçe

Joe Woolford – 19 vjeç

Karis Thomas – 16 vjeçe

Liss Jones – 24 vjeçe

Mitch Miller – 26 vjeç

Morven Brown – 17 vjeçe

NK – 21 vjeç

Olivia Lawson – 17 vjeçe

Ryan Green – 17 vjeç

The Mac Bros – 24 vjeç

Vanessa Hunt – 26 vjeçe

... (several lines of code) ...