AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Qeni që nuk e fsheh gëzimin: Kërcen e kërcen, si të ishte valltar! (Video)

0 110

Ky qen që shihni në video ishte në kujdes ditor në një stacion të qenve. Posa e sheh pronaren e tij në derë, ai menjëherë nis të kërcejë nga gëzimi.
Për më shumë se 30 sekonda, qeni bën lëvizje që ngjajnë në vallet latine, duke qëndruar vetëm në këmbët e pasme, transmeton Telegrafi.

Videoja e postuar në YouTube është shikuar në mbi katër milionë herë për vetëm pak kohë, ndërsa komentet janë shumë simpatike për këtë qenush.

... (several lines of code) ...