AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Pse nuk duhet ta fyeni një elefant! Ja si e pësoi kjo turiste (Video)

0 110

Edhe pse elefantë konsiderohen si krijesa të buta, kjo nuk do të thotë që atë nuk zemërohen.

Një turiste e  cila u përpoq  ta prekte një elefant në një lum në Tailandë e ka pësuar keq.

Mesa duket elefanti është fyer nga gjesti i turistet shkruan Daly Mail.

Videoja tregon momenti se si ajo është sulmuar nga elefanti. Për më tepër detaje shikoni videon.

... (several lines of code) ...