AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Polici dhe motoçiklisti, meç boksi në rrugë (Video)

0 111

Një video e jashtëzakonshme është xhiruar në rrugët e Mexico City, e cila tregon një motoçiklist që konfrontohet me një oficer policie.

Dyluftimin mes tyre e shikojnë të habitur kalimtarët, ndërsa njëri nga ta edhe kishte xhiruar konfrontimin, transmeton lajmi.net.

Pas zënkës, ata fillojnë të shkëmbejnë grushte, sikurse të ishin në ring boksi.

Arrestimi i motoçiklistit u bë i mundur vetëm pas ardhjes në vendngjarje edhe të disa policëve tjerë.

Besohet se konflikti mes tyre erdhi pasi motoçiklisti kishte shkelur rregullat e komunikacionit, dhe nuk i ishte bindur urdhrit të policit për ndalim.

... (several lines of code) ...