AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Poezi Dashurie

0 156

Nese deti do te thahet
kjo eshte cmenduri
Nese zemrat do te ndahen
Kjo esht fatkeqesi.
Nese shpirti do tme dale
kjo eshte lumturi
me mire te jem e vdekur
se sa larg nga ty!

... (several lines of code) ...