AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Planet e reja të Nora Istrefit

0 146

Duket se edhe shtatzënia nuk do ta ndalë Nora Istrefin.

Ajo tashmë është duke u marrë me projektin më të ri muzikor.

Ka qenë vetë Nora që me një shënim në Instagram ka bërë publike punën e saj.

“New video coming soon… 2015 #newsong”, shkruan Nora në profilin e saj në Instagram.

... (several lines of code) ...