AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Pejë: Konfiskohen 21 armë të paligjshme

0 94

Policia e Rajonit të Pejës, përmes një operacioni policor që ka filluar në janar, ka arritur të konfiskojë armë dhe municione të mbajtura në mënyrë të paligjshme nga të dyshuarit.

Gjatë këtyre operacioneve policore, janë konfiskuar 21 armë, 140 fishekë, në mesin e tyre 11 armë të gjata dhe 10-të pistoleta.

Ndaj të dyshuarve  pas përfundimit të hetimeve nga Njësiti i hetimeve  janë iniciuar raste mbajtja në pronësi, kontroll, ose posedim të paautorizuar të armëve’.

... (several lines of code) ...