AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Operacione plastike? Shikoni ndryshimin drastik të Melania Trumpit (Foto)

0 107

Ka kaluar shumë kohë që kur Melania Trump la Slloveninë për të nis karrierën si manekine në vitet e 90’ta.

Me kalimin e kohës, nuk është se i ka ndryshuar vetëm pozicioni brunës së bukur e cila tani është Zonjë e Parë e Shteteve të Bashkuara.

Gjithmonë ka pasur raportime se tani 46 vjeçarija po qëndron në formë pasi prej vjetësh ka hyrë në duart e kirurgëve.

Ajo gjithmonë ka mohuar këto mundësi.

Shikoni fotot e vlerësojeni vetë.

... (several lines of code) ...