AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Njeriu me profesion te pa zbuluar

0 109

Një puntor siq duket është edhe një këgtar me zërin e bukur të pa zbuluar

Ky njeri ka vërshuar rrjetet sociale me shikime të shumta dhe komentime të ndryshme si psh “qu leje kacin o haver”, “skuke per me bo ket pun por me kan me mikrofon” etj.

nderi me tani ka arritur në 64.552 shikime ne facebook. /AlbaChat/

... (several lines of code) ...