AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Një tjetër arsye e fortë pse duhet bërë seks

0 97

Përfitimet nga bërja e seksit janë të pafundme, por një studim ka sjellë edhe një arsye tjetër përse seksi është i nevojshëm.

Sipas studimit më të fundit seksi eleminon mutacionet e mundshme gjenetike që kalohen brez pas brezi.

Studiuesit nga Universiteti i Montrealit arritën në rezultatin se kryerja e seksit shpesh eleminon mutacionet brez pas brezi.

Kjo mund të ketë efekte të ngadalta dhe mund të rezultojë efikase pas disa brezash, por gjithsesi është n jë tregues se seksi lufton edhe mutacionet.

Studiuesit, shkruan Mapo, morën për studime qindra persona në një kërkim që zgjati disa vjet dhe rezultatet ishin vërtet inkurajuese.

Pra, bëni seks, tani keni një arsye më shumë.

... (several lines of code) ...