AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Në rol është fshatare por shikojeni sa bukuroshe duket në jetën reale Pajtesa e ‘Çka ka shpija’ (Foto)

0 363

Është ky roli i Pajtesës në serialin vendor ‘Çka ka shpija’ të cilin me mjaft profesionalizëm e luan aktorja Fiona Gllavica.

Mirëpo, në jetën reale, Fiona është krejt tjetër. Në fotografitë që i hedhë në rrjetet sociale, Fiona duket mjaft bukuroshe, duke e vënë në pah kështu bukurinë dhe elegancën e saj

12004794_708214122645769_2395754583082348458_npajtesa-1_1486678063-23605271798794_634937806640068_6188722210943111866_n

... (several lines of code) ...