AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

“Miss Bota” 15 më të bukura të historisë së njerëzimit (Foto)

0 117

Miss Bota është një prej garave të bukurisë më të vjetra në botë. Kjo garë është themeluar në vitin 1051 nga agjenti britanik i marketingut, Eric Morley.

Në fillim kishte nisur si një ngjarje e zakonshme, mirëpo shumë shpejt ishte shndërruar në diçka shumë popullore.

Më poshtë, keni 15 bukuroshet më rrezatuese të cilat kanë fituar kurorën në këtë garë ndër vite të seleksionuara nga Bright Side.

Susana Duijm, Venezuela- Miss Bota 1955

          Penelope Coelen, South Africa – Miss Bota 1958

          Ann Sidney, United Kingdom – Miss Bota 1964

          Madeline Hartog-Bel, Peru – Miss Bota 1967

          Jennifer Hosten, Grenada – Miss Bota 1970

          Cindy Breakspeare, Jamaica – Miss Bota 1976

          Sarah-Jane Hutt, United Kingdom – Misa Bota 1983

          Linda Pétursdóttir, Iceland – Miss Bota 1988

          Aishwarya Rai, India – Miss Bota 1994

          Priyanka Chopra, India  Miss Bota 2000

          Azra Akın, Turk – Miss Bota 2002

          Rosanna Davison, Ireland – Miss Bota 2003

          Ksenia Sukhinova, Russia – Miss Bota 2008

          Megan Young, Philippines – Miss Bota 2013

          Rolene Strauss, South Africa – Miss Bota 2014

... (several lines of code) ...