AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Kosovë: Kurti: Rrezikohemi nga Serbia, Ushtria domosdoshmëri

0 147

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka deklaruar se Kosovës nuk iu lejua të bëjë ushtri tash e 18 vjet, kurse sot është e domosdoshme që ta kemi ushtrinë tonë për shkak se jemi të rrezikuar nga Serbia.

Ai ka thënë se Kosovës nuk iu është lejuar që të ketë ushtri, por kanë vendosur të na bëjnë TMK e FSK. Këtu thuhet se NATO të bënë ushti, mirëpo t’i bëhesh ushtri, pastaj hynë në NATO.

Kosova është e rrezikuar prej Serbisë dhe është e domosdoshme që ta ketë ushtrinë e saj sa më paër, ka thënë Kurti.

... (several lines of code) ...