AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

#Kuiz – loja.AlbaKuiz.com

0 190

Aktualisht top 25 nicks ne listen e tabeles:


1. Lea 11747
2. daRk_ 4470
3. Lona 3690
4. ajo 3481
5. Kosovar_48 3142
6. hiphop 2880
7. ditmir 2811
8. Ibra 2425
9. GURi 1922
10. Red_evil 1674
11. xhili 1333
12. Shock 1269
13. Leandra 1021
14. Kenza 848
15. irida 507
16. LocaL 423
17. Flammur1 406
18. Ana 296
19. d0n1 280
20. lena 263
21. Alesia 242
22. rona 231
23. xHiTi 223
24. KoozZo 179
25. onea 131

 

Sezoni 1 2011-2012

1. ArTa 33413
2. BuJaRi 31301
3. Artina 15118.

Sezoni 2 2012-2013

1. ivetmuari 38667
2. Al_Kapone 36459
3. BuJaRi 32278.

Sezoni 3 2013-2014

1. Mandos 28980
2. Albion 14870
3. ArTa 14577.

Sezoni 4 2014-2015

1. BuJaRi 50999
2. VANESAA 46002
3. ArTa 43506.

Sezoni 5 2015-2016

1. Donika 41552
2. MONIKA 33135
3. NjaNi_BoY 28693.

Sezoni 6 2016-2017

1. mib_ 44444,
2. flammur1 16241
3. Leandra 12345.

... (several lines of code) ...