AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Kripa: Përdoreni për ta ndalur migrenën!

0 107

Kur keni problem, ju e ndjeni një dhimbje të padurueshme, e cila shpeshherë qëndron vetëm në një anë të kokës. Por, përveç që është dhimbje e padurueshme, ajo ka ndikim edhe në performancën tuaj, e veçanërisht nëse jeni duke punuar.

 

Shpeshherë, ju nuk mund të përqendroheni dhe keni marramendje, prandaj përpiqeni ta kufizoni çdo aktivitet fizik. Është fakt se migrena është më e zakonshme te femrat sesa të meshkujt, transmeton Telegrafi.

Në fakt, studimet kanë treguar se femrat janë trefish më të prira për të vuajtur nga migrena sesa meshkujt. Sido që të jetë, rreth 30 milionë njerëz në SHBA përjetojnë migrenë të tmerrshme gjatë jetës së tyre.

Shumica e tyre i drejtohen industrisë farmaceutike për të kërkuar ndihmë, por zakonisht zhgënjhen nga ilaçet që ato ofrojnë. Megjithatë, ka lajme të mira: tani ju mund ta hiqni dhimbjen e shkaktuar nga migrena dhe marramendjen vetëm me një teknikë super të thjeshtë.

Ndaleni dhimbjen e migrenës me kripë!

Nëse nuk dëshironi që migrena t’ju ndalojë të kryeni ndonjë aktivitet fizik, atëherë kemi një zgjidhje të thjeshtë të cilën mund ta provoni. Vetëm shkoni në kuzhinë dhe gjejeni kripën. Po pra, kripa mund t’ju ndihmojë ta hiqni dhimbjen e tmerrshme brenda pak sekondave.

Por, si ta bëni këtë? Faktikisht ju duhen tre përbërës: kripë, ujë dhe limonadë.

Me këta tre përbërës të gatshëm, i gjithë procesi është i thjeshtë:

– Merrni një gotë ujë

– Shtojani limonadën apo lëngun e limonit

– Shtojani kripën

Kjo teknikë është tejet efektive dhe shumë njerëz janë mahnitur se sa shpejt reagon produkti shtëpiak. Më e rëndësishmja është se kripa është e sigurt për t’u përdorur.

Sidoqoftë, sigurohuni që pija të cilën e konsumoni të ketë më shumë përbërje të kripës sesa të lëngut të limonit. Nuk do të shkojnë shumë minuta dhe do ta vëreni dhimbjen duke u larguar nga koka juaj!

... (several lines of code) ...