AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Kosovë: Abrashi: Demarkacioni me Malin e Zi kusht edhe për Ushtrinë e Kosovës

0 102

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi ka thënë se demarkacioni me Malin e Zi është kusht edhe për formimin e ushtrisë së Kosovës.

Ai në emisionin Imazh në RTK tha, se ky kusht u është përmendur zyrtarëve të shtetit të Kosovës nga BE-ja, transmeton lajmi.net.

Sipas tij, NATO nuk dëshiron që një shtet fqinj mos ta ketë të definuar kufirin me fqinjët tjerë.

... (several lines of code) ...