AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Këto janë binjaket që luajtën vajzën e Ross dhe Rachel te “Friends”

0 68

Të gjithë fansat e mbajnë mend vogëlushen Emma, vajzën e Ross dhe Rachel te seriali amerikan “Friends”.

12 vjet pas daljes në ekran vogëlushet që kanë luajtur Emmën kanë pësuar një ndryshim rënjësor.

Kanë qenë dy binjake ato që janë alternuar për të luajtur rolin e Emmës.

Noelle dhe Cali Sheldon tani janë 13 vjeç dhe janë kthyer në zonjusha bukuroshe.

Ndryshime kanë pasur edhe personazhet kryesore të cilët kanë marrë rrugë të ndryshme, dikush të suksesshme e dikush më pak të suksesshme.

... (several lines of code) ...