AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Këto gjëra që i shikoni në filma pornografikë assesi mos i bëni me të dashurat!

0 101

Të gjithë meshkujt dëshirojnë të shikojnë ndonjë film pornografik, mirëpo shumicën e aksioneve të cilat i shihni në filma të tillë duhet të mos i praktikoni kurrë.

Në filma të këtillë shpesh do të shihni gjëra të cilat janë larg nga afshi, seksi, por edhe nga realiteti, andaj më mirë është ta anashkaloni edhe shikimin, e lëre më të provoni diçka të tillë, transmeton Telegrafi. Ja cilat janë ato gjëra:

Assesi mos pështyni në organet gjenitale
Është plotësisht e qartë që nganjëherë aksionin duhet “lyer”. Mirëpo kjo gjë bëhet në mënyrë subtile. Imagjinoni të pështyni dikë në një situatë krejtësisht të zakonshme. E pakuptimtë? Nëse do të pështyni në gjenitale personin me të cilin bëni seks, në mënyrën se si bëhet në filma pornografikë, do ta keni të sigurt shprehjen e tmerrshme të fytyrës dhe me siguri ndalim të seksit – përjetësisht.

Rrahja me shuplakë në gjenitale
Vërtet pak kush kënaqet me këtë veprim që i bëhet partnerit apo partneres! Kjo nuk ka të bëjë me sadomazohizmin e filmave pornografikë, mirëpo nëse jeni tip adhuruesi i zakonshëm i seksit, përplasja, trokitja dhe rënia me shuplaka në pjesët intime nuk merret parasysh. Përse lloji i tillë i befasishëm i dhembjes do të kishte sukses te ndokush?

Seksi anal – lëpirja…
Të gjithë jemi të rritur dhe e dimë mirë që duam një gjë, të dytën të tretën. Dikush më shumë, dikush më pak, mirëpo poenta është që ai akt johigjienik vërtet është i neveritshëm. Dyshojmë me të drejtë se do të kënaqeni me lëpirjen e fekaleve. Dhe, pastaj rreziku nga infeksionet…

Mos i besoni gjithë asaj që shihni në filma pornografikë. Edhe pse ndonjëherë duken shumë tërheqës, megjithatë realiteti është krejtësisht ndryshe.

... (several lines of code) ...