AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Këta artistë janë aq të talentuar sa që nuk do t’ju besoni syve tuaj

0 114

Disa artistë kanë aftësi që t’i thyejnë të gjitha kufijtë e asaj që mendojmë se ishte e mundur.

Qoftë nëse përdorin vetëm ngjyra të vajit ose ngjyra akrilike, lapsa apo ngjyra të ujit, ata mund të prodhojnë imazhe të cilat vështirë se dallohen nga fotografitë.

Me talentin dhe përkushtimin e tyre, këta artistë mund të krijojnë diçka që është shumë më tërheqëse se sa thjeshtë një pikturë, transmeton Gazeta Express.

Më poshtë mund t’i shihni 15 artistë të tillë, punimet e të cilëve duken sikur janë foto – nuk do t’ju besoni syve tuaj!

Diego Fazio

© faredelbene

Omar Ortiz

© pinterest

Gregory Thielker

Ruth Tyson

© deviantart

Roberto Bernardi

© science-fun

Robin Eley

© robineley

Gottfried Helnwein

© thetoc

Vincent Fantauzzo

© kartinca

Kamalky Laureano

© kamalkylaureano

Paul Cadden

© mdig

Matthew Cornell

© wetheurban

Thomas Arvid

© nevsepic

Bryan Drury

© mdig

Yigal Ozeri

© yandex

Taner Ceylan

© pinterest

Andrew Talbot

... (several lines of code) ...