AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

KAMPIONATI SHQIPTAR

0 134

REZULTATE

06/02/2017
Flamurtari Vlorë 2 – 1 Luftëtari Gjir…
Korabi Peshkopi 0 – 1 Skënderbeu Korçë
05/02/2017
Partizani Tirana 2 – 1 Vllaznia Shkodër
Kukësi 1 – 0 Teuta Durrës
Laçi 1 – 0 Tirana
28/01/2017
Teuta Durrës 1 – 0 Tirana
Luftëtari Gjir… 2 – 0 Partizani Tirana
Korabi Peshkopi 0 – 1 Laçi

KLASIFIKIMI

1 Kukësi 20 +17 42
2 Partizani Tirana 20 +13 38
3 Skënderbeu Korçë 20 +9 38
4 Tirana 20 +4 27
5 Luftëtari Gjir… 20 -6 25
6 Vllaznia Shkodër 20 -3 21
7 Flamurtari Vlorë 20 +0 20
8 Laçi 20 -10 20
9 Teuta Durrës 20 -7 19
10 Korabi Peshkopi 20 -17 11

NDESHJET E RRADHES

11/02/2017
Skënderbeu Korçë 15:00 Laçi
Tirana 15:00 Kukësi
Teuta Durrës 15:00 Partizani Tirana
Luftëtari Gjir… 15:00 Korabi Peshkopi
Vllaznia Shkodër 15:00 Flamurtari Vlorë
... (several lines of code) ...