AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Ja se si përgatiten femrat për të bërë seks!

0 96

Meshkujt kur përgatiten për seks, kjo me siguri reduktohet në bërjen dush dhe në dozodorant . Mirëpo, për këtë gjë femrat kanë rituale të ndryshme.

U kushtojnë kujdes veshjeve intime që të jenë sa më komplet.Sutjenat dhe brekët femrat i bëjnë më të sigurta në vetveten kur i heqin rrobat, transmeton Telegrafi.

Depilohen. Pikërisht qimet e padëshiruara janë një ndër shkaqet kryesore për të cilat femrat refuzojnë seksin.

Bëjnë gati muzikë romantike dhe seksi. Nëse mashkulli me të cilin takohen, për herë të parë shkon tek ajo, do të kujdeset që në prapavijë të ketë muzikë seksuale e cila zgjon afshin.

Tërë ditën kujdesen se ç’hanë. Nëse në mbrëmje presin aksionin, shmangin ushqimin i cili ua fryn barkun dhe u shkakton gazra.

Kujdesen që të kenë aromë të mirë. U marrin erë sqetullave derisa zhvishen, ndërkaq partneri as që i vëren ato që i bën ajo, femrat i praktikojnë deri në perfeksion.

Freskojnë organet gjenitale. Përdorin fasoleta freskuese, spreje, por më e shëndetshme do të ishte thjesht të pastrohen për shkak të ndjeshmërisë së pjesëve intime femërore.

Pyesin a i kanë pirë pilulat kontraceptive. Edhe nën kokat e femrave më të kujdesshme të cilat kujdesen për çdo gjë para seksit, shfaqet një fije dyshime se mos kanë harruar të marrin pilula.

I buzëqeshin vetvetes para pasqyrës. Pas depilimit, freskimit, veshjes rrobave të pastra mbetet vetëm që të shikohen në pasqyrë, qeshin i thonë vetes: “Po duken perfekt!” /Telegrafi/

... (several lines of code) ...