AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Ja se si lidhet shamia (VIDEO)

0 436

Të gjitha gratë që mbajnë shami dhe që nuk e dinë se si lidhet në mënyrë perfekte, këtu e keni një video ku shpjegon në mënyrë korrekte lidhjen e saj.

... (several lines of code) ...