AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Ja sa kanë shpenzuar kongresmenët amerikanë për pushime gjatë vitit 2014 (Foto)

0 115

Anëtarët e Kongresit amerikan kanë shpenzuar rreth 5,1 milionë dollarë, në rreth 2000 vendpushime në rreth 50 vende, gjatë vitit 2014.

Sipas LegiStorm, një organizatë jo partiake, e cila mbikëqyrë financat e anëtarëve të Kongresit, çdonjëri nga top 10 udhëtimet e kongresmenëve ka kushtuar hiq më pak se 20 mijë dollarë, transmeton Telegrafi.

Ja 10 vendet ku kongresmenët kanë shpenzuar më së shumti para gjatë udhëtimeve të vitit 2014:

shpenzimet

... (several lines of code) ...