AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Ja me se tradhëtojnë femrat

0 81

Janë të shumta mënyrat me të cilat tradhtojnë femrat, por më të përdorurat aktualisht janë aplikacionet që po mbijnë si kërpudhat.

Sipas një studimi të fundit femrat tradhtojnë duke komunikuar me faqe të posaçme për takime apo me Whatsapp ose Viber.

Janë më të sigurt se rrjetet sociale dhe më efikas.

Aplikacioni më i fundit që po bën “kërdinë” është Gleeden, një aplikacion që të vë në kontakt me partnerë të mundshëm.

Ai lokalizon vendndodhjen tuaj dhe iu tregon opsionet më të afërta.

Ju mund të zgjidhni një mashkull duke kaluar fotot me radhë ku iu shfaqet edhe vendndodhja.

Ky aplikacion ka më shumë se 20 milionë klikime vetëm në SHBA.

... (several lines of code) ...