AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

“Hitleri” shqiptar që po i “tmerron” serbët (Video)

0 80

Quhet Emin Gjinovci dhe është 55 vjeç. Jeton në Mitrovicë dhe mendon se është Adolf Hitleri.
Që tregimi të jetë me dramatik, ai është edhe krenar dhe vetën e quan “reinakrinimi kosovar i Adolf Hitlerit”. Kështu shkruan e përditshmja serbe “Kurir”.

Sipas kësaj të përditshme, Emini gjithnjë me vete e mban librin e Hitlerit “Main Kampf”.

Sipas atyre që e njohin, për të bërë fotografi me të duhet paguar nga 20 deri në 80 euro.

“Edhe Hitleri ka luftuar kundër serbëve, kështu që e kam idhull. Armiku i armikut tim është miku im. Po, armiq i kam serbët”, ka thënë ai. /veriu.info/

... (several lines of code) ...