AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Emer

0 102

Krenaria te mban large vetmuar,
me zemer te vrare,
Dashuria te therret ne emer,
qendroj prane, zemren mos e lere te qaj!

Femer dashurine mbaje prane;
shpirtit jepi ngjyren e saj.
Te kuqe flake, mos e lere shpirtin
ne erresire, e te vrare!

Femer je e bukur, je e brishte,
Nuk tradheton padrejtesisht,
Je krenare, i qendron larg dashurise,
vuan, lendon veten, per hir te krenarise!

... (several lines of code) ...