AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

E përdor si lodër seksi celularin e Nokias: Por, i ndodh diçka e papritur

0 120

Një 27-vjeçare po përdorte një celular Nokia 3310 për t’u vetëkënaqur seksualisht, por celulari rrëshqiti shumë brenda saj, aq sa vajza nuk ishte më në gjendje për ta nxjerrë vetë nga trupi.

Sipas një artikulli të “DailyStar” kur vajza e kuptoi se pajisja kishte ngecur, nuk pa zgjidhje veçse t’i telefononte gjinekologut dhe t’i rrëfente se kishte një rast urgjent.

Ndërsa 27-vjeçarja ishte ulur në dhomën e pritjes së mjekut, celulari brenda vaginës filloi të binte nga një telefonatë.

Vajza, e cila thuhet se është nga Beogradi i Serbisë, raportohet se e përdorte telefonin celular si një lodër seksi.

... (several lines of code) ...