AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Dashuria ime

0 120

Je per mua e vetmja dashuri.
S’te dua per para, as per flori.
Te dua se kur afer ty te kam.
Te gjitha pasurit e botes tek ty i kam.:-*

... (several lines of code) ...