AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Cfare ka zemra?

0 136

Çfarë ka zëri që më meket?!
Çfarë kanë gjunjët që më dridhen?!
Çfarë ka zemra që rreh fort?!
Çfarë kanë sytë që shkëlqejnë?!

S’jam vetvetja, këtë e shoh,
më është dehur, mëndja , shpirti!
Jam me flatra, po fluturoj
Kush ndër yje mua më ngriti?!

... (several lines of code) ...