AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Çfarë fati! Ringjallet një sekondë para se t’ia digjnin trupin! (Video)

0 90

Sipas nipit të moshuarit 72-vjeçar, Deepak, ndërroi jetë gjersa ruante bagëtinë.
“Shkova tek ai që ta vizitojë dhe pashë se ishte shtrirë përtokë. Nuk shfaqte shenja jete. I ftova anëtarët tjerë të familjes, gjithashtu edhe mjekun”, tha nipi i Deepak-ut.

Mjeku i cili erdhi në shtëpinë e tyre nga qyteti indian i Bavidas, konstatoi vdekjen e plakut. Familja pastaj filloi përgatitjen e ceremonisë së varrimit sipas zakoneve tradicionale, transmeton Telegrafi.

Por, pastaj ndodhi mrekullia. Disa minuta para se të digjej trupi i ‘pajetë’ i Deepak-ut, filloi të jep shenja jete.

“Unë shpresoj që herën tjetër do të sigurohen se kam vdekur para se të më djegin”, tha shkurt plaku indian. /Telegrafi/

... (several lines of code) ...