AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Botë: A do të arrestohet George Soros? Kanë filluar nënshkrimet

0 78

Një peticion është dorëzuar në Shtëpinë e Bardhë duke bërë thirrje për arrestimin George Soros, ku ka arritur mijëra nënshkrime deri në këto momente.

Peticioni është duke u përhapur me shpejtësi  dhe është bëurë  viral në rrjetet sociale kështu në këtë mënyrë mund të arrijë të mjaftueshme nënshkrimet të cilat do të çojnë në arrestimi i Sororosit një të keqeje amerikane, shkruan Conservative Fighters- raporton standard.al.

Shtëpia e Bardhë ka njoftuar se e ka marrë parasysh këitë peticion edhe pse për tu mandatuar  duhet  t’u përgjigjen deri 100.000 persona, shkruan teaparty.

The Gateway Pundit ka raportuar se ky peticion është krijuar nga pakënaqësia e shumë amerikanëve dhe kërkojnë që nga ky të dalë një urdhër për arrestimin e George Soros.

Ky peticion u krijua një javë më parë, dhe ka arritur  7,300 nënshkrime. Megjithatë, peticioni ka nevojë për 100.000 nënshkrime që të mund të quhet i vlefshëm dhe të merret parasysh nga Shtëpia e Bardhë.

George Soros është një kërcënim për botën e lirë dhe i qëndron  faktit për të bërë Amerikën e madhe përsëri.

Ai është fajtor për:

1) Financimin dhe  mbështetjen e  hapur të kryengritjeve amerikane  dhe kjo për qytetarët amerikanë rezulton  miliona dollarë dëmtim  dhe humbje të pronës dhe jetës.

2) Përpjekjet për të manipuluar demokratët duke dhuruar miliona dollarë për të kandidatët e tij të preferuar.

3) Kërkon të kufizojë sovranitetin amerikan duke thënë:

“Pengesa kryesore për një të qëndrueshmëri

dhe rendi  i vetëm në bota është

Shtetet e Bashkuara …

4) Është një manipulator i lekëve.

Soros ka iniciuar në krizën Britanike ku ka financiar nga hedhja 10 mijëve  dhe duke fituar një miliard-dollar

... (several lines of code) ...