AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Beteja epike mes një luani dhe një bizoni (Foto, +18)

0 139

Një luan mashkull i dëshpëruar nga uria, ka provuar shansin e tij të fundit kur ka menduar të ushqehet me këtë bizon.

Një betejë e përgjakshme që ka zgjatur rreth një orë mes dy kafshëve, ka përfunduar me plagë dhe ngordhjen e luanit.

Fotot janë bërë në South Luangua National Park, në Zambia. Të dyja kafshët morën plagë të shumta gjatë përleshjes, por luani mashkull ngordhi dy ditë më vonë. /bota.al/AlbaChat/

luani-1

luani-2

luani-3

luani-4

luani-5

 

luani-6

luani-7

luani-8

luani-9

 

 

... (several lines of code) ...