AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Besove..

0 118

Besove dike qe te mashtroi
Dashurove dike qe s’te meritoi
Lendove dike qe ste harron
Zgjodhe ti nje rruge qe ne ferr te con
Me harrove mua , qe pa fund te dua
Me le vetem te shkrete por une lufoj ne jete!

... (several lines of code) ...