AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Babai i shkruan me numër tjetër vajzes së tij mesazh, dhe ja si ja kthen ajo !

0 149

Babai i shkruan me numer tjeter goces te saj mesazh dhe ja si ja kthen ajo

... (several lines of code) ...