AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Ambasadorja amerikan luan golf në shoqëri me familjen e Ibrahim Rugovës (Foto)

0 139

Ambasadorja Amerikane, Tracey Ann Jacobson, ka kaluar këtë vikend duke luajtur lojën e golfit.

Ambasadorja është parë në shoqëri të familjarëve të Ibrahim Rugovës.

Ajo është parë në një terren mini-golfi duke luajtur me qiftin Rugova, Blerina dhe Mendim Rugova.

Ambasadorja Jacobson kur e kishte ardhur në Kosovë kishte treguar se i pëlqen sporti dhe natyra.

golf2

golf3

golf1(1)

... (several lines of code) ...