AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

Akuza e kundër-akuza mes deputetëve të koalicionit qeveritar

0 138

Akuzat për një sistem të dobët të shëndetësisë që bëri deputeti i PDK-së Bekim Haxhiu ndaj qeverisë ka nxit reagim të deputetes së LDK-së, Mirjeta Kalludra.

Derisa ka lavdëruar punën e Ministrisë e të Qeverisë, ajo ka kritikuar Haxhiun për qasjen e tij duke thënë se krejt çka po bënë ai është se po vajton me lot krokodili.

Kjo deklaratë e Kalludrës rezultoi me reagimin e Haxhiut por në këtë rast ai iu drejtua shefit të saj.

“Du me falënderu zonjën Kalludra, për dëshirën që e pati për replikë. Z. Kryeministër nuk duhet të lejoni që për shëndetësinë të flasin ata që nuk marrin vesh nga kjo çështje”, tha Haxhiu.

Diskutimin nuk e la me kaq Kalludra. Tha se krejt ky reagim i deputetit nga partneri i koalicionit është pasi ai ka interesa personale në sistemin e shëndetësisë.

... (several lines of code) ...