AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

7 poza nga ”50 nuanca të hirta” për seks më të papenguar

0 117

Huazoni ndonjë ide nga romani i njohur erotik i E .L. Jamesit “Pesëdhjetë nuanca të hirta” dhe fusni ndryshime në dhomën e gjumit, pa marrë parasysh nëse preferoni “vaniljen” apo “çokollatën”.

“50 Shades of Grey” shfaqet për publik më 14 shkurt dhe është një ndër filmat më të përfolur përsa i përket skenave të nxehta erotike. I bazuar në librin bestseller, me të njëjtin titull, trileri i tij sapo është publikuar, duke u bërë qendra e vëmendjes në mbarë botën, transmeton Telegrafi.

Stili i qenit
Anastasia ka dëshirë që Christiani të penetrojë thellë në të, nga e ashtuquajtura pozë dogyy dhe ta kënaqë me luhatje të ngadalta të kërdhokullave.

Seksi “i penguar” oral
“Mundimi” seksual partnerin e mirë do ta shpërblejë me seks oral. Lejoni që t’jua lidhë duart me kravatën që e doni dhe që t’i vendos mbi kokën tuaj. Kënaquni me puthjet e tij nga koka deri te gishtat e këmbëve.

Mbi tavolinë
Në tavolinë – bëni një surprizë partnerit në çastin e thirrjes së rëndësishme telefonike – thoni që dëshironi menjëherë seks. Sikur Anastasia, shtrihuni në shpinë mbi tavolinë, hapini gjunjët dhe mbështetuni në shputa mbi skajin e tavolinës, dhe lëreni të vendosë vetë se çka të bëjë me ju.

Pozita misionare
Mos u çuditni pse Christiani ka zgjedhur këtë pozë nga zhvirgjërimi i Anastasisë. Klasikja gjithmonë ka pasur sukses – kjo pozitë është intime dhe e adhuruar për shumë femra për shkak të stimulimit më të lehtë të klitorisit.

Në këmbë…para pasqyrës
Qëndroni lakuriq para tij: shpina juaj le të jetë e puthitur për gjoksin e tij lakuriq, dhe lejoni t’i udhëheqë duart tuaja nëpër trupin tuaj. Shikojeni këtë paralojë seksuale në pasqyrë, por kur afshi plotësisht të shpërthejë, lëreni që të penetrojë nga kjo pozë.

Në vaskë – bëni dush bashkë
Kur prekjet e lagura t’ju çojnë deri në shpërthim, uluni në partnerin dhe merrni kontrollin – ju duhet të jeni ajo që do të vendosë për ritmin dhe shpejtësinë e marrëdhënies seksuale.

Vetëm për “lojtarë” të shkathët
Nëse shijet tuaja prekin në zonën e “kinkit” huazoni këtë skenar nga “Pesëdhjetë nuancat e hirta”. Lëreni partnerin që t’jua lidhë duart dhe të këmbët me kllapa apo me kravatë, mbuloni sytë me shall të butë, dhe… do t’ju pushtojë vetëm shqisa e të dëgjuarit duke lëshuar muzikën e adhuruar nëpërmjet kufjeve.

Ndjenjat e tjera tuajat – si p.sh. nuhatja dhe prekja do të jenë shumë të stërholluara, andaj dorëzojuni hulumtimit të tij me ndihmën e buzëve, dhëmbëve apo mjeteve seksuale. /Telegrafi/AlbaChat/

... (several lines of code) ...