AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

#Kuiz – loja.AlbaKuiz.com

Aktualisht top 20 nicks ne listen e tabeles:

0 370

TOP 20

1. Lea 17674
2. ajo 7782
3. Lona 6964
4. Ibra 5928
5. daRk_ 5831
6. ditmir 5403
7. Kosovar_48 4218
8. hiphop 3508
9. xhili 2725
10. GURi 2567
11. Flora 2301
12. Red_Evil 2251
13. Leandra 1516
14. NOra 1394
15. Shock 1381
16. blenda 1342
17. Flammur1 1166
18. Kenza 848
19. ExTrEmI 843
20. irida 699

Sezoni 1 2011-2012

1. ArTa 33413
2. BuJaRi 31301
3. Artina 15118.

Sezoni 2 2012-2013

1. ivetmuari 38667
2. Al_Kapone 36459
3. BuJaRi 32278.

Sezoni 3 2013-2014

1. Mandos 28980
2. Albion 14870
3. ArTa 14577.

Sezoni 4 2014-2015

1. BuJaRi 50999
2. VANESAA 46002
3. ArTa 43506.

Sezoni 5 2015-2016

1. Donika 41552
2. MONIKA 33135
3. NjaNi_BoY 28693.

Sezoni 6 2016-2017

1. mib_ 44444,
2. flammur1 16241
3. Leandra 12345.

... (several lines of code) ...