AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...

KATËR PAJISJET QË DUHET TË KENI PËR 2017

0 117

Teknologjia vazhdon të ece me hapa galopantë dhe për 2017 premton supriza nga më të veçantat.

Por në morinë e dhjetra-qindra produkteve të reja që kanë dalë deri më tani e që pritet të dalin deri në fund të këtij viti, përzgjedhja bëhet e vështirë.

Të gjitha nuk mund t’i kemi edhe për arsye portofoli. Për këtë ka menduar Tech Insider, që ka bërë një listë me katër produktet HiTech që duhet t’i keni me patjetër këtë vit.

Së pari, radhitet Amazon Echo. Ka shumë produkte që mund të shndërrojnë shtëpinë tonë në ‘smart’, por asnjë nuk është në lartësinë e Echos së Amazon. Kjo pajisje mund të bëjë gjithçka për ju, që nga telefonata për taksinë, të të lexojë shtypin e ditës, të të njoftojë për parashikimin e motit, trafikun dhe mbi të gjitha mund të të dëgjojë në distancë prej disa metrash largësi.

Së dyti, Nintendo Switch. Mund të mos jetë aq e dobishme sa Echo, por për të apasionuarit pas lojërave elektronike, ka një tjetër vlerë. Me këtë pajisje mund të luani lojërat më të fundit dhe në cilësinë më maksimale të mundshme.

Së treti, PlayStation 4. Pse ndodhet edhe kjo platformë video-lojërash në këtë listë kur është Nintendo Switch? E thjeshtë, Nintendo është e kufizuar si në treg ashtu edhe në gamën e lojërave që ofron, duke qenë se është relativisht e re në treg. Ky boshllëk plotësohet më së miri nga PS4, ku mund të luhen lojëra ekskluzive dhe në cilësi të shkëlqyer.

Së pesti, Apple AirPods. Kur u prezantuan nga gjiganti teknologjik amerikan, shumë ishin skeptikë, të tjerë reaguan keq, ndërsa shumë nuk kishin asnjë mendim. Sot, me këtë pajisje të Apple, që revolucionarizoi sistemin audio të pajisjeve të veta inteligjente janë ambientuar me miliona përdorues në botë dhe një pjesë e tyre nuk konceptojnë dot më kufjet me fishë.

... (several lines of code) ...