AlbaChat
Këtu Bisedohet dhe Lexohet Shqip...
Shfletimet në Tag

Hashim Thaqi

THAÇI: FORMIMI I USHTRISË DO TË NDODHË

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ripërsëriti se formimi i ushtrisë së Kosovës është në binarë dhe do të ndodhë. Ai konfirmoi se është takuar me ambasadorin e SHBA, Greg Delawie, me të cilin tha se ka pasur një takim të rregullt. Kështu…

Thaçi: Vendin po e presin vendime të mëdha

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se partitë politike në Kosovë kanë një bashkëpunim sepse sipas tij vendin po e presin vendime të mëdha siç është çështja e Demarkacionit, transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri…
... (several lines of code) ...